Fotoboek

De uitvaart week is een verdrietige tijd.  Een tijd waarin veel belangrijke zaken geregeld en gedaan moeten worden. Dit vergt veel energie van nabestaanden. Juist in die week kunnen bijzondere momenten compleet langs u heen gaan.  Momenten die toch een grote rol spelen in de verwerking van het verlies. Om deze momenten later toch nog eens te beleven, kan ik de bijzondere momenten voor u vastleggen en na de uitvaart vormgeven door middel van een digitaal fotoboekje. Hier kunnen foto’s, de kaart, een eventuele rouwadvertentie of andere bijzonderheden in opgenomen worden.

Als u het afscheid daarnaast fotografisch vast wilt laten leggen, kan ik uiteraard een rouwfotograaf voor u regelen en kan ik ook deze foto’s in het fotoboek verwerken.

Als ik de uitvaartbegeleiding voor u verzorg, zal het maken van het fotoboek minder tijd kosten aangezien ik al regelmatig bij u aanwezig zal zijn. Wanneer ik de uitvaartbegeleiding niet voor u verzorg, maar u wel geinteresseerd bent in een fotoboek, dan zal ik regelmatig (zonodig iedere dag) naar u toekomen om bepaalde momenten vast te leggen. Ik kan dan ook de fotografie op de dag van de uitvaart verzorgen.