Herinneringen …

Hoe houdt u de herinneringen aan uw dierbare vast? Dit kan door middel van gedachten en ervaringen die jullie samen hebben beleefd, maar misschien zijn er wel dierbare foto’s van speciale momenten. Of foto’s van de uitvaart week; een week waarin er misschien zoveel langs u heen is gegaan.

Hoe mooi zou het zijn als deze foto’s in een mooi persoonlijk album worden gebundeld; een herinneringsboek.  Een album dat verschillende ‘herinneringen’ kan bevatten.  Bijvoorbeeld de stof van een kledingstuk, deze kan gescand of gefotografeerd worden en als achtergrond gekozen worden.  Bepaalde uitspraken van die persoon, die u wilt herinneren, kunnen in een tekstblok in het boek gezet worden en uiteraard kunnen er foto’s van mooie momenten of foto’s van bijzondere voorwerpen of plekken in het boek geplaatst worden. U kunt dit aanvullen met van alles dat in te scannen is; kaarten, brieven of andere bijzondere herinneringen.  Alles wat niet in te scannen is, kan gefotografeerd worden zodat het ook in het boek geplaatst kan worden.

Zelf is fotograferen één van mijn hobby’s.  Het maken van foto’s is voor mij het vastleggen van het moment, de herinnering. Ik vind zelf veel troost in foto’s. Toen mijn moeder overleed heb ik veel troost gevonden in een boek dat ik heb gemaakt waar ik alles in terug kon kijken; de rouwkaart, foto’s van de uitvaart, foto’s die getoond zijn tijdens de uitvaart, de teksten die zo mooi zijn gesproken op de uitvaart, de linten aan de bloemstukken, de bloemkaartjes en het dankkaartje. Voor mijn kinderen heb ik een fotoboekje gemaakt met allerlei foto’s van oma; momenten van hen samen met oma of andere typische, leuke, gekke foto’s van oma.  Zo kunnen zij ook af en toe even bladeren en weer even aan oma terug denken.

We bladeren er zo af en toe nog even doorheen.  Niet iedere dag of week, maar het is er.  We kunnen het ieder moment pakken en alles weer even in ons opnemen. De boeken zijn met veel zorg en tijd samengesteld.

Wilt u ook zo een boek? Ik kan u helpen!

De boeken zijn er in de volgende formaten (allen met standaard 24 pagina’s):

  • Fotoboek M: Liggend (20 x 15 cm)/Staand (15 x 20 cm)
  • Fotoboek M: Vierkant (14 x 14 cm)
  • Fotoboek L:  Liggend (28 x 21 cm) /Staand (21 x 28 cm)
  • Fotoboek L: Vierkant (21 x 21 cm)
  • Fotoboek XL: Liggend (38.8 x 29.1 cm) /Staand (27 x 36 cm)
  • Fotoboek XL: Vierkant (30 x 30 cm)

De boeken zijn uit te breiden met extra pagina’s en hoogglans pagina’s. Als kaft is een linnen kaft, een fotokaft of een lederen kaft een optie.

De standaard prijzen om de boeken te maken zijn als volgt:

  • Fotoboek M:   €125,-
  • Fotoboek L:    €135,-
  • Fotoboek XL: €155,-

Een meerprijs wordt berekend voor: het inscannen van foto’s of andere items of het fotograferen daarvan, extra pagina’s in het boek, hoogglans en een foto- of lederen kaft

Bent u geïnteresseerd in zo een mooi herinneringsboek of zou u een voorbeeld willen bekijken, dan kunt u contact met mij opnemen via: telefoon 06 8265 4404 of een e-mail sturen aan info@moniqueekelsuitvaart.nl.

Hieronder ziet u een paar voorbeelden van de bladen uit het boek (ivm privacy zijn namen en gezichten weggelaten).