Wensen bespreken

Over uw eigen uitvaart nadenken en deze bespreken, dit is niet altijd even makkelijk. Sommige mensen willen hier het liefst helemaal niet over praten.  Toch kan het rust geven, voor u én uw naasten. Tegenwoordig is bijna alles mogelijk.  Het is fijn voor uw naasten om te weten waar uw gevoel en voorkeur naar uitgaat, wat u prettig zou vinden en wat u juist niet zou willen.

Ik kan u informeren over de mogelijkheden van opbaren, de keuze van een kist, mand of wade, de locatie waar u begraven of gecremeerd wenst te worden of andere speciale wensen die u heeft voor uw eigen uitvaart.

Als u ziek bent en weet dat uw leven binnenkort zal eindigen, kan het rust geven om uw uitvaart alvast te regelen. Misschien wilt u uw naasten ontlasten of vindt u het fijn om eens kennis te maken met een uitvaartbegeleider en te horen wat deze voor u kan betekenen. Graag kom ik vrijblijvend bij u langs om kennis te maken. Mocht u hier een goed gevoel bij hebben, dan kunnen wij een start maken met het bespreken van uw persoonlijke uitvaartwensen.

Maak gerust een vrijblijvende afspraak voor het bespreken van al uw wensen en vragen. Ik kan een begroting maken van de kosten naar aanleiding van uw wensen, zodat u een beeld heeft bij wat het vandaag de dag zal kosten.  

U kunt telefonisch contact met mij opnemen op het nummer 06 – 82 65 44 04.