Herinneringen … vaak het enige dat we nog over hebben van onze geliefde dierbare. Heeft u losse foto’s van uw dierbare die u graag in een boekje gebundeld zou willen zien als mooi herinneringsboek om van tijd tot tijd eens door te bladeren? Ik kan u hierbij helpen.

U kunt dit uiteraard aanvullen met van alles wat in te scannen is; kaarten, brieven of andere bijzondere herinneringen.  Alles wat niet in te scannen is, kan gefotografeerd worden zodat het ook in het boekje geplaatst kan worden.

Toen mijn moeder overleed heb ik veel troost gevonden in een boek waar ik alles in kon terugkijken; de rouwkaart, foto’s van de uitvaart, foto’s die getoond zijn tijdens de uitvaart, de teksten die gesproken zijn op de uitvaart, de linten aan de bloemstukken en de bloemkaartjes.  Voor mijn kinderen heb ik een fotoboekje gemaakt met zoveel mogelijk foto’s van oma; momenten van hen samen met oma of andere typische, leuke, gekke foto’s van oma.  Zo kunnen zij ook af en toe even bladeren en weer even aan oma terug denken.

De boeken zijn allemaal met veel zorg samengesteld.  We bladeren er zo af en toe nog even doorheen.  Niet iedere dag of week, maar het is er.  We kunnen het ieder moment pakken en alles weer even in ons opnemen.

De boeken zijn er in de volgende formaten (allen met standaard 24 pagina’s):

  • Fotoboek M: Liggend (20 x 15 cm)/Staand (15 x 20 cm)
  • Fotoboek M: Vierkant (14 x 14 cm)
  • Fotoboek L:  Liggend (28 x 21 cm) /Staand (21 x 28 cm)
  • Fotoboek L: Vierkant (21 x 21 cm)
  • Fotoboek XL: Liggend (38.8 x 29.1 cm) /Staand (27 x 36 cm)
  • Fotoboek XL: Vierkant (30 x 30 cm)

Alle boeken zijn uit te breiden met extra pagina’s en hoogglans pagina’s. Als kaft is een linnen kaft, een fotokaft of een lederen kaft een optie.

De standaard prijzen om de boeken te maken zijn als volgt:

  • Fotoboek M:   €125,-
  • Fotoboek L:    €135,-
  • Fotoboek XL: €155,-

(Meerprijs voor inscannen van foto’s of andere items, extra pagina’s in het boek, hoogglans en een foto- of lederen kaft) 

Bent u geïnteresseerd in zo een mooi herinneringsboek of zou u een voorbeeld willen bekijken, dan kunt u contact met mij opnemen via: telefoon 06 8265 4404 of een e-mail info@moniqueekelsuitvaart.nl.

Hieronder ziet u een paar voorbeelden van de bladen uit het boek.  (ivm privacy zijn namen en gezichten weggelaten).